woensdag 20 maart 2013

Hello Kitty

Woensdag,

M'n vader heeft voor de 3de keer griep, dus ik ben het huis maar uitgevlucht i.v.m zijn hoestbuien.

Ik ging vandaag naar Bedum, Stefanie haar haar verven, het moest geblondeerd worden. Ze vertelde me dat het al een paar keer oranje was geworden, en andere vriendinnen verfden het altijd verkeerd en vergaten plukken. Nou een fijn begin dus! 

Maar het uiteindelijke resultaat was toch echt blond, zonder vergeten plukken, * GELUKKIG * 

Ik kreeg dit van Stefanie:
(Heeft ze zelf gekocht bij iemand, haha dus niet zelf gemaakt, hoe en wat weet ik ook niet hoe je het moet maken) 
Dan ben ik net nog even aan het cadeautjes inpakken geweest voor mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik kreeg vandaag over de post leuke po√ęzie album plaatjes, maar daar kan je natuurlijk veel meer leuke dingen mee doen! 

Eerst cadautje is voor Marleen, tweede voor +Vera de Gries  & de derde is voor Chiel, alle Albert Heijn mini's die ik nog had! 

Vanavond maar weer eens zingen,
we zijn druk bezig met CCR medley, Creedence Clearwater Revival, met o.a Proud Mary, Who'll stop the rain, Down on the corner & Bad moon Rising! <3 

3 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd!!! ;) Het ziet er in elk geval gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat goed van je dat het je goed gelukt is met die blonde haren van je vriendin. En wat lief dat je al die kadootjes hebt gemaakt voor vrienden. Oh creedence clearwater revival daar ben ik mee opgegroeid! Zalige muziek, sommige nummers dan hihihi, ik ben meer een motown hits girl. Kan ik helemaal van uit mijn dak gaan van soulmuziek! Groetjes van een nachtbraker, uhm niet letterlijk hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zeg!! kom je gezellig bij ons koor zingen ??? ;)

   Verwijderen