vrijdag 22 maart 2013

Grote opruiming

Verjaardag Marleen,
ik ging vandaag op verjaardag met al mijn cadeautjes, ook voor de 5 jarige Chiel had ik cadeautjes, dus het was een groot feest! Ik moet even de taart met jullie delen waar ik een stukje van heb gehad, en hij was me toch lekker! Ik vind hem hilarisch! 


Vanochtend ging ik al mijn postcrossing kaartjes eens even uitzoeken, en op landen leggen, zodat ik een bak kan maken en alles erin kan sorteren. De meeste kaartjes kwamen uit: Duitsland, Finland, USA & Taiwan. Ik heb er inmiddels al 304 ontvangen. Nu nog iets bedenken waar ik ze in op kan bergen.. Dus als iemand een tip heeft... ik wil ze niet in een boek stoppen, en om ze nou allemaal op te hangen is ook zo wat... Morgen naar Pump up the '90 in Emmen, dat zal me toch weer een feestje worden! Beetje jammer dat ik zondag weer moet werken. Vandaag ging de camping open voor de seizoen en voor seizoen gasten, ik zou er niet aan moeten denken, maar echt waar,, de eerste caravans staan weer op het park! Het zorgt wel voor gezelligheid, en daar gaat het natuurlijk om! 1 opmerking:

  1. Een bak en daar tussen van die tabs, van gekleurd karton ofzo, waar de landennamen op staan! In een leuke doos of opbergbox!

    BeantwoordenVerwijderen